CRNE STENE

Gurmanski specijaliteti

Zlatiborski kraj, pored prirode koja je više nego lepa, može da se pohvali i tradicionalnim srpskim specijalitetima čiji se recepti prenose sa generaciju na generaciju. Nigde kao u ovom kraju nećete probati tako ukusnu jagnjetinu i teletinu ispod sača, pršutu, domaći sir ili kajmak. Ovde i domaće pite imaju slađi ukus, jer su i za njihovu izradu korišćeni samo prirodni sastojci i pregršt ljubavi! Bogatstvo i autentičnost ukusa, koja se samo u zlatiborskom kraju može doživeti, jedan je od bitnih razloga zbog kojeg se gosti sa velikom radošću, sve češće, vraćaju baš u ovaj kraj Srbije.

Ako odlučite da svoj odmor ili vikend provedete na Zlatiboru, a Crne Stene budu Vaš izbor kada je smeštaj u pitanju- onda Vas čeka jedno fantastično iznenađenje! Svim gostima obezbedili smo uslugu keteringa iz čuvenog restorana Boškova Voda, gde se služe samo vrhunski specijaliteti. Hrana koju poručite do Vas će stići topla i sveža, jer je restoran na samo dva kilometra udaljenosti od Crhih Stena.

Zlatiborski kraj je pravi raj za gurmane i ljubitelje dobrog obroka, a ako do sada niste imali priliku da se i lično uverite u to- sada je pravo vreme!